Skapa ett välkomnande hem med rätt belysning från Philips Hue

Under ljusa sommardagar gör solen jobbet åt dig, men resten av året krävs något mer för att förgylla och lysa upp ditt hem. Med Philips Hue får du en mängd olika belysningslösningar som låter dig ta kontrollen. Låt mörka vinterdagar, sensommarkvällar och höstens regnrusk få ett lyft med rätt belysning. Vi kan garantera att det kommer ge ett rejält lyft samt vara både tids- och energibesparande.

Byt ut trist mörker till mysbelysning

Att hösten smyger sig på sakta men säkert kommer alltid som en chock, oavsett hur medvetna vi är. Vi vet att midsommar innebär årets längsta dag, men att det också innebär vändpunkten mot mörkare dagar är något vi gärna placerar längre bak i huvudet. Så när det plötsligt börjar bli lite ruggigt väder och solljuset försvinner mitt i den något sena middagen, hur ser du då till att sällskapet skan förbli sittandes på verandan? Med Philips Hue kan du istället för strålande solljus skapa en lugn och mysig atmosfär av perfekt riktade ljuskällor. Lys upp både veranda och trädgård med olika färger eller håll det enkelt med vitt ljus.

Styr din Philips Hue-belysning med timers – bekvämt och tryggt

Philips Hue ger dig full kontroll över både din inomhus- och utomhusbelysning. Med hjälp av den enkla appen kan du ställa in timers så att din belysning både tänds och släcks när det passar dig. På så sätt kan både du och dina gäster välkomnas hem till ett upplyst hem, oavsett om du är hemma eller inte. Detta är också ett utmärkt sätt att skrämma bort tjuvarna. Justera tiden så att det går hand i hand med när solljuset försvinner, så att det inte alltid är solklart att det är en timer som styr. Med Philips Hue skapar du alltså både ett mysigt och tryggt hem.

Föregående artikelEnergi i samband med träning
Nästa artikelPaw Patrol leksaker