Paw Patrol leksaker

Den kanadensiska TV-serien Paw Patrol har de senaste åren blivit den överlägset största serien för barn. Paw Patrol visas idag i 160 länder världen över och serien blir allt mer populär för varje dag som går. Om du har ett barn som är ett stort fan av serien så kan en leksak eller accessoar med Paw Patrol tema vara den perfekta presenten.   

I serien så får man följa Ryder och hans team av hundar när de kommer till undsättning för befolkningen i Adventure Bay. Ryder och hans hundar bor tillsammans, och varje hund har sin egen hundkoja utanför hans hus. Dessa hundkojor kan sedan förvandlas till olika fordon som hör till varje hund.

Hundarna har olika yrken som är baserade på olika viktiga samhällstjänster. Det finns en polis och en brandhund, men även en läkare och byggarbetare. Ryder och hans team löser sedan uppgifter genom samarbete och att varje hunds personliga egenskaper och kunskaper används för att hjälpa till med att släcka bränder, eller rädda vandrare som har råkat illa ut i naturen. Serien är väldigt skickligt animerad och är fylld med barnvänlig action. Paw Patrol leksaker har blivit oerhört populärt och har varit en del av serien sedan starten.

Leksakerna

Utbudet på Paw Patrol leksaker är mycket brett. Här hittar man en lång rad olika modeller i varierande storlekar. Det finns någonting som passar för alla budgetar. De enklaste är små modeller av hundarna och de mer avancerade och invecklade inkluderar fullt fungerande fordon.

Alternativ till Paw Patrol leksaker

Men det är inte alltid man är särskilt sugen på att köpa fler leksaker till sitt barn. Ofta så svämmar det redan över av leksaker och dylikt, och det sista som behövs är ännu fler. Om så är fallet så finns det alternativ i form av accessoarer med Paw Patrol-motiv. För den första skolstarten så kanske en Paw Patrol-ryggsäck kan passa som handen i handsken, medans den målningsintresserade hade blivit överlycklig för ett måleriset.

En utav de mest populära accessoarerna är dock pyjamasen. Dessa är i hög kvalitet och passar perfekta för lata dagar framför något av de senaste avsnitten.

Föregående artikelSkapa ett välkomnande hem med rätt belysning från Philips Hue
Nästa artikelDet perfekta tillägget till varje mans garderob